دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

سي‌و هشتمين نمايشگاه فناوري دبي به پايان رسيد

جيتکس 2018 متمرکز بر هوش مصنوعي

چيتکس

یکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴:۰۰


تمرکز نمايشگاه جيتکس امسال بر هوش مصنوعي بود 2 استارتاپ‌ ايراني فعال در موضوع هوش مصنوعي با نمايش کاربردهاي اين فناوري به اين عرصه بين‌المللي وارد شدند.

وايمکس نيوز- نمايشگاه فناورى اطلاعات و ارتباطات جيتکس پيرامون موضوعات روز دنياى کامپيوتر و آخرين دستاوردهاى فناورى با حضور نمايندگانى از کشورهاى مختلف جهان از قاره‌هاى آسيا، اروپا، آمريکا و آفريقا هر ساله در مرکز تجارت جهانى شهر دبى در کشور امارات متحده عربى برگزار شد.

همواره در اين نمايشگاه، محصولاتي از جمله تکنولوژى صوتى، لوازم جانبي، بازي‌هاي رايانه‌اى، سخت‌افزار و نرم‌افزار، خدمات اينترنت، خدمات فناورى و لپ‌تاپ ارايه مي‌شود و کنفرانس‌ها و سخنرانى‌هايي در اين نمايشگاه برگزار مى‌شود.

*تمرکز امسال جيتکس بر هوش مصنوعي
امسال جيتکس بر موضوع هوش مصنوعي متمرکز بود و در نظر گرفتن بخش‌هايي از جمله جايزه هوش مصنوعي با هدف شناختن و پاداش به اولين فعالان اين تکنولوژي، اختصاص فضاي نمايشگاهي به هوش مصنوعي با هدف ارائه تمام تجربه‌هاي مرتبط با خلاقيت‌ها و نوآوري‌هاي هوش مصنوعي در اين راستا بوده است.


در اين نمايشگاه بازديدکنندگان با نمونه‌هاي مفهومي متعددي مواجه شدند که هر يک مثال‌هايي از کاربردهاي آينده تلفيق هوش مصنوعي و فناوري را ارايه کردند.

همچنين در اين نمايشگاه کنفرانس هوش مصنوعي با تمرکز بر اينکه چگونه هوش مصنوعي در حال تغيير بازي در 9 صنعت اصلي است، برگزار شد و کارشناسان هوش مصنوعي درباره برنامه هاي کاربردي و کاربردهاي هوش مصنوعي صحبت کردند.

ماهيت کلي فناوري‌هاي جديد ارايه شده، ارايه خدمات بدون دخالت انسان و استفاده از فناوري براي ارايه سرويس‌هاي باکيفيت براي راحتي بيشتري زندگي است و مدل‌هاي مفهومي متعددي از ابزارهاي حمل و نقل ارايه شد که شرايط کابين را با توجه به نياز کاربر تنظيم مي‌کنند.

*حضور ايران در جيتکس 2018

در نمايشگاه جيتکس 2018 هشت شرکت دانش بنيان ايراني در محل پاويون جمهوري اسلامي ايران و 23 استارتاپ حضور يافتند که از سوي معاونت علمي رياست جمهوري، مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامي، اتاق بازرگاني تهران و اتاق بازرگاني اصفهان حمايت شده‌اند، علاوه بر پاويون، شرکت‌هاي ايراني ديگري نيز به صورت مستقل در نمايشگاه جيتکس امسال شرکت کردند.

البته به گفته مسئولان پاويون ايران در نمايشگاه جيتکس، امسال افزايش نرخ ارز حضور فعالان فناوري اطلاعات و بازديدکنندگان ايراني در جيتکس را از سال‌هاي قبل کمتر کرده بود.

شرکت‌هاي دانش بنيان حاضر در پاويون ايران راه کارهاي بومي سخت افزاري و نرم افزاري را به نمايشگاه آوردند که در بحث تجهيزات سخت افزاري 2 دستگاه بومي «کيوسک سفارش» و «گيت امنيتي فروشگاهي» به بازديدکنندگان معرفي شد که در نوع خود تنها توليدات بومي در خاورميانه هستند.

در بخش نرم افزار اما شرکت‌هاي ايراني حضور پررنگ تري داشته اند و راه حل هاي نرم افزاري مختلفي توسط شرکت‌هاي دانش بنيان ايراني در نمايشگاه معرفي شدند. از توليدکنندگان و تجميع کننده محتوايي که به دنبال بازارهاي خارجي بودند تا انيميشن‌هاي ايراني که کيفيت بالا نسبت به قيمت و جذابيت فرهنگ ايران براي خارجي‌ها را مزيتي براي انيميشن ايراني مي‌دانستند و توليد‌کنندگان نرم افزاري که اميدوار به فرصتي‌اند که افزايش نرخ ارز به توليد داخل مي‌دهد.

جيتکس در حال راه‌اندازى جنبش بزرگ شرکتهاى نوپا و نوآوراست. توانمندسازى کارآفرينان بيش از 35 کشور از طريق ارائه موفقيت، تامين منابع مالى و پيدا کردن مسير مناسب بازار از جمله اهداف برگزارى اين نمايشگاه بوده است.*اهميت ويژه به استارتاپ‌ها در جيتکس

در جي‌تکس 2018 دبي، اتاق بازرگاني تهران به مانند سال گذشته، غرفه‌اي در بخش «ستاره‌هاي آينده جي‌تکس» در اختيار گرفت تا شرکت‌هاي نوپاي فناوري و استارت‌آپ‌هاي ايراني بتوانند در اين غرفه، توليدات خلاقانه خود را براي جذب سرمايه‌گذاران بين‌المللي به نمايش گذاشته و امکان همکاري با ديگر استارت‌‎آپ‌هاي جهاني را به محک بگذارند.

سالن استارتاپ‌ها در نمايشگاه امسال پذيراي 18 استارتاپ ايراني بود که استارت‌آپ‌هاي مبتني بر خدمات آنلاين بيشترين حضور را داشتند.

اين استارتاپ‌ها در حوزه‌هاي گردشگري، خدمات خشکشويي آنلاين، خدمات حمل‌و‌نقل بار جاده‌اي و بين‌المللي، پلت‌فرم آنلاين ارائه خدمات فني، تخصصي و عمومي از لوله‌کش و برق‌کار و نقاش تا نظافت‌چي و پزشک و وکيل، ظرسنجي‌هاي آنلاين، راه‌اندازي باشگاه مشتريان بر اساس تحليل رفتار مشتري، ويزيت آنلاين ويدئويي ميان پزشک و بيمار، مانيتورينگ‌‏هاي علائم حياتي در آمبولانس‌‏ها و اورژانس‏ها درباره سکته قلبي، توانمندي‌هاي فناورانه، پلت‌فرم حرفه‌اي مبادله دارايي‌هاي ديجيتال، درگاه پرداخت ارزهاي ديجيتال، اولين بلاگ آموزشي ارزهاي رمزنگاري شده، شبکه اجتماعي با امکان خريد و فروش آنلاين، شبکه اجتماعي براي کل‌کل فوتبالي‌ها، راهکارها و کاربردهاي مبتني بر هوش مصنوعي براي کسب‌وکارها، جمع‌آوري گسترده اطلاعات و تحليل و پيش‌بيني مسائل و خريد و فروش آثار هنرهاي تجسمي در بستر وب و فضاي مجازي خدمات ارايه مي‌کنند.

تيم‌هاي منتخبي که از ايران راهي نمايشگاه شده‌اند، پس از فراخوان اتاق بازرگاني و طي چندين مرحله داوري تخصصي، در فهرست مسافران نمايشگاه جيتکس 2018 دبي قرار گرفتند.
سال گذشته، 12 تيم استارت‌آپي ايران در جيتکس دبي حضور داشتند و از ميان آنان يک استارت‌آپ ايراني موفق شد به دور نهايي جايزه 180 هزار دلاري جي‌تکس 2017 دبي راه يابد.

مبنع: ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو